Marina_web_bl_lucht

Damesdebat in Driebergen (Nieuw Salem)

9 maart 2018

Op vrijdagavond 9 maart a.s. organiseert het CDA Utrechtse Heuvelrug het Damesdebat. De vrouwelijke kandidaat-raadsleden van verschillende partijen zullen met elkaar in debat gaan over actuele politieke onderwerpen. Ook gaan we het debat aan over onderwerpen waar vooral vrouwen mee te maken hebben en waar vrouwen anders tegenaan kijken dan mannen. Iedereen is hierbij van harte welkom!

Het Damesdebat staat onder leiding van mw. Hanke Bruins Slot, Tweede Kamerlid voor het CDA.

Het debat zal gehouden worden in Nieuw Salem (De Lei 86, Driebergen-Rijsenburg). Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. De eerste debatronde begint om 20.00 uur. Na de pauze begint de tweede ronde om 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. We sluiten af om ca. 22.00 uur.

Namens de organisatie:

Marina Roelofsen (marinaroelofsen.cda@gmail.com;  tel nr. 06-40048011)

 

Twitter

CDAHeuvelrug

Hier het verkiezingsprogramma van CDA Provincie Utrecht “Nu bouwen aan Utrecht”. Met belangrijke focuspunten voor jou en mij zoals: - Wonen voor starters en ouderen. -... https://cdaprovincieutrecht.nl/uploads/utrecht/Verkiezingsprogramma__PS_2019_web_versie.pdf

CDAHeuvelrug

@ErikvanB1 @RobJorg1 @gem_heuvelrug @D66Heuvelrug @hveldhuizen We hebben met elkaar de zorg voor mensen in onze gemeente voorop gesteld. Je kent de opgave die we hier met elkaar hebben. Scherpe keuzes voor een duurzame toekomst. En de ondernemers begrijpen dat.

Agenda

Geen items beschikbaar.