Sander web bl lucht 1

6. Sander van Kranenburg (Amerongen)
Sander van Kranenburg | Getrouwd met Willemiek en vader van Maarten | Woont in Amerongen | interesses zijn wandelen, tuinieren, fotografie, motorrijden en (pc) games |

 

Het CDA is voor mij de lokale partij die keuzes durft te maken. Het afwegen van belangen van direct betrokkenen, zoals bijvoorbeeld omwonenden bij een bouwplan, met die van woningzoekenden in onze gemeente. Initiatieven die in de samenleving ontstaan en waar inwoners zich met hart en ziel voor inzetten heb ik hoog in het vaandel staan. Ik ben dus erg blij dat bij veel zaken die lokaal spelen participatie van inwoners een belangrijk onderdeel is. Vertrouwen hebben is hierbij van groot belang. Inwoners mogen erop vertrouwen dat de gemeente integer en voorspelbaar handelt. De gemeente(raad) geeft mensen, buurten, sportclubs, scholen, kerken, moskeeën, zorginstellingen en bedrijven het vertrouwen te doen waar ze goed in zijn. Deze maatschappelijke initiatieven kunnen rekenen op de steun van het CDA!

 

De komende jaren zal het aantal woningzoekenden toenemen. De woningvoorraad blijft achter bij de vraag. Ik wil mij ervoor inzetten in onze gemeente te bouwen waar het nog mogelijk is. Er moeten meer betaalbare koop- en huurwoningen komen.

 

In mijn woonplaats Amerongen zal de Koenestraat ingericht worden als 30-km weg. De uitkomsten van de participatie moeten opgenomen worden in het definitieve ontwerp.

 

Ik ben er trots op wat het CDA de afgelopen jaren heeft bereikt, door verantwoordelijkheid te nemen en soms lastige keuzes te maken. Mede dankzij het CDA is er goed minimabeleid, is er geld om de grootste pijnpunten in slechte verkeerssituaties aan te pakken en gaat men zorgvuldig om met gemeenschapsgeld. Geeft u ons het vertrouwen om dit de komende jaren te blijven doen?

 

Stelling: De Koenestraat in Amerongen moet aangepakt worden zodat maximaal 30 km per uur gereden wordt!Contactgegevens

Amerongen

Twitter

CDAHeuvelrug

RT @Nienke_vd_veen: Jahaha, vanavond heeft de raad van de @gem_heuvelrug unaniem een motie aangenomen voor een landelijke gemeentelobby teg…

CDAHeuvelrug

RT @ChantalBroekhus: De vernieuwde kunstgrasvelden van @FCDRIEBERGEN zijn officieel geopend ????????????

Agenda

Geen items beschikbaar.