20171129 - 193931 - CDA Chantal broekhuis-bewerkt-2

nieuws

Kandidatenlijst bekend - Chantal Broekhuis lijsttrekker

9 november 2017

Chantal Broekhuis lijsttrekker CDA Heuvelrug

 

Chantal Broekhuis is door de leden van het CDA Utrechtse Heuvelrug verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.

 

Ze is blij met de unanieme voordracht. “Dat geeft vertrouwen om voor de komende raadsperiode de lijnen uit te zetten. Wat het CDA betreft gaat de komende periode volop aandacht besteed worden aan de leefbaarheid in de dorpen, met bijzondere aandacht voor de sociale samenhang. We hebben duidelijk oog voor de samenleving van jong, oud en iedereen die daar tussenin zit. Als lijsttrekker voor het CDA ga ik me sterk maken voor het goede dorpse leven, waar mensen omkijken naar elkaar, met elkaar samenleven, elkaar versterken in een prettige woon- en leefomgeving met ruimte voor een toekomstbestendige, lokale economie."

 

Chantal Broekhuis is 42 jaar en woont in Driebergen, ze is werkzaam als Manager Onderwijs-huisvesting bij een grote scholengemeenschap in Utrecht.

 

De kandidatenlijst van het CDA bevat in de top van de lijst kandidaten uit alle 7 dorpen van de Heuvelrug. Tweede op de lijst is wethouder Henk Veldhuizen uit Maarsbergen. De top van de kandidatenlijst bestaat verder uit: Peter Kranenburg (Doorn), Teunis Reedijk (Overberg), Marina Roelofsen (Driebergen), Sander van Kranenburg (Amerongen), Werner van Katwijk (Leersum) en Mechteld van den Beld (Maarn). 

Twitter

CDAHeuvelrug

De CDA fractie is ervan geschrokken dat het college in het openbaar onderwerpen heeft besproken in de trein op weg naar het VNG congres in Maastricht. Het CDA wil z.s.m. van het college horen wat er nu wel en niet in het openbaar is gezegd.

CDAHeuvelrug

Mooi dat in het raadsprogramma @gem_heuvelrug meer ruimte is opgenomen voor biodiversiteit ? https://twitter.com/wnfnederland/status/998901245669789696

Agenda

Geen items beschikbaar.