Boomtoppenpad 1

nieuws

Boomtoppenpad op de Heuvelrug

10 december 2017

Het CDA wil een Boomtoppenpad op de Heuvelrug

Het CDA wil de recreatieve voorzieningen op de Heuvelrug aanvullen met een Boomtoppenpad (ook wel ‘Skywalk’ genoemd). Een pad op hoge palen dat loopt over en langs de boomtoppen. Om zo de schoonheid van de Utrechtse heuvels en de pracht van onze bossen op een aantrekkelijke manier toegankelijk te maken voor een groot publiek. In Drenthe en enkele Europese landen zijn al Boomtoppenpaden gerealiseerd die een adembenemend uitzicht geven over de groene omgeving en de dierenwereld in en boven de bomen.

Zie dit Youtube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=17wbgL8oe5U

Het CDA zal het college van B&W vragen onderzoek te doen naar de haalbaarheid van een boomtoppenpad in onze gemeente. Ook gezien andere initiatieven voor nieuwe recreatieve voorzieningen. En hierover in overleg te treden met lokale toeristische organisaties en ondernemers, het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT), het Nationaal Park, landgoedeigenaren en andere belanghebbenden. En tevens aan te geven wat goede locaties kunnen zijn voor het boomtoppenpad in onze gemeente.

Twitter

CDAHeuvelrug

RT @Nienke_vd_veen: Jahaha, vanavond heeft de raad van de @gem_heuvelrug unaniem een motie aangenomen voor een landelijke gemeentelobby teg…

CDAHeuvelrug

RT @ChantalBroekhus: De vernieuwde kunstgrasvelden van @FCDRIEBERGEN zijn officieel geopend ????????????

Agenda

Geen items beschikbaar.