Antoinette_met_logo

nieuws

Op campagne met Antoinette

12 februari 2018

In het campagneteam is Antoinette bezig met de jongerencampagne. Vandaag stelt ze zich voor:

Mijn naam is Antoinette Faber. Ik ben 17 jaar en ik ben geboren en getogen in deze prachtige gemeente. Van jongs af aan heb ik een passie voor politiek. Zowel binnen- als buitenshuis praat ik graag over maatschappelijke onderwerpen en politiek. Het CDA is een partij naar mijn hart: de aandacht voor het gezin, de nadruk op het belang van gedeelde normen en waarden voor onze samenleving en de aandacht voor het onderwijs. Ik vind solidariteit ontzettend belangrijk en ik denk dat iedereen zijn steentje moet bijdragen aan onze samenleving. Mijn grootste wens voor onze gemeente is dat iedereen zich hier thuis voelt en betrokken bij de gemeenschap en ik geloof dat het CDA daaraan kan bijdragen. 

Twitter

CDAHeuvelrug

De CDA fractie is ervan geschrokken dat het college in het openbaar onderwerpen heeft besproken in de trein op weg naar het VNG congres in Maastricht. Het CDA wil z.s.m. van het college horen wat er nu wel en niet in het openbaar is gezegd.

CDAHeuvelrug

Mooi dat in het raadsprogramma @gem_heuvelrug meer ruimte is opgenomen voor biodiversiteit ? https://twitter.com/wnfnederland/status/998901245669789696

Agenda

Geen items beschikbaar.