Antoinette_met_logo

nieuws

Op campagne met Antoinette

12 februari 2018

In het campagneteam is Antoinette bezig met de jongerencampagne. Vandaag stelt ze zich voor:

Mijn naam is Antoinette Faber. Ik ben 17 jaar en ik ben geboren en getogen in deze prachtige gemeente. Van jongs af aan heb ik een passie voor politiek. Zowel binnen- als buitenshuis praat ik graag over maatschappelijke onderwerpen en politiek. Het CDA is een partij naar mijn hart: de aandacht voor het gezin, de nadruk op het belang van gedeelde normen en waarden voor onze samenleving en de aandacht voor het onderwijs. Ik vind solidariteit ontzettend belangrijk en ik denk dat iedereen zijn steentje moet bijdragen aan onze samenleving. Mijn grootste wens voor onze gemeente is dat iedereen zich hier thuis voelt en betrokken bij de gemeenschap en ik geloof dat het CDA daaraan kan bijdragen. 

Twitter

CDAHeuvelrug

Hier het verkiezingsprogramma van CDA Provincie Utrecht “Nu bouwen aan Utrecht”. Met belangrijke focuspunten voor jou en mij zoals: - Wonen voor starters en ouderen. -... https://cdaprovincieutrecht.nl/uploads/utrecht/Verkiezingsprogramma__PS_2019_web_versie.pdf

CDAHeuvelrug

@ErikvanB1 @RobJorg1 @gem_heuvelrug @D66Heuvelrug @hveldhuizen We hebben met elkaar de zorg voor mensen in onze gemeente voorop gesteld. Je kent de opgave die we hier met elkaar hebben. Scherpe keuzes voor een duurzame toekomst. En de ondernemers begrijpen dat.

Agenda

Geen items beschikbaar.